Menu Content/Inhalt
За нас arrow Периодични издания
Периодични издания
„Колекция рецепти” Е-мейл
Активно изображениеВсеки ден ставате с мисълта как да разнообразите менюто, за да заситите глада и да изненадате вашите близки и приятели. Омръзнали са ви онези 3-4 манджи, които въртите всяка седмица. Решението е просто, за да се оттървете от скуката и еднообразието – станете читатели на „Колекция рецепти”. Всеки месец списанието може да се превърне във вашия пръв помощник в кухнята. То е тематично и ако отделите една полица от семейната библиотека, можете да завещаете на децата си вкусно наследство.
 
Списание „Рецепти” Е-мейл
Активно изображениеСписание „Рецепти” е двуседмично издание за кулинария, за здраве и красота с помощта на природни продукти. Обемът му е 28 страници. Ако желаете да обогатите знанията си и да научите още и още рецепти от българската и чуждестранната кухня, меню за уикенда, за посрещане на гости и семейни празници, за ценители, за сезонно готвене, просто си купувайте „Рецепти” през петък. Вие продължавате традициите в кухнята на вашите баби и майки и това е чудесно, но не забравяйте, че светът на кулинарното изкуство е необятен.
 
Вестник за градината Е-мейл
Активно изображение“Вестник за градината” е със специализирана насоченост към малкото стопанство и прохождащите производители на плодове, зеленчуци и любители цветари. Сътрудници на изданието са именити специалисти в областта на зеленчукопроизводството, овощарството, растителната защита, ландшафта и цветарството. Изданието е изключително достъпно като цена и на неговите страници има разработени постоянни рубрики, които подпомагат читателите в избора им както на растения за дома, така и на растително-защитни препарати за тяхното опазване от болести и вредители. Излиза всяка сряда.