Menu Content/Inhalt
За нас arrow Книги
Книги
Тайният свят на Джони Деп Е-мейл

Активно изображениеДжони Деп е една от най-големите холивидски звезди и един от най-уважаваните киноактьори. От „Едуард Ножиците”, ролята, която го изстреля в звездното небе през 1990 година, високо оцененото му представяне като Капитан Джак Спароу в „Карибски пирати”, както и ролята му като Лудия Шапкар в „Алиса в страната на чудесата”, чудноватият му стил и външен вид го превърнаха в любимец на милионите кинофенове по света. В тази пълна биография, Нейджъл Гудол проследява историята на Джони Деп от самото му начало, като изгряваща звезда в телевизионната драма „Джъмп Стрийт 21” до огромното разнообразие на филмови роли, които го поставиха в топ листата на холивудските актьори. С огромния брой номинации и награди с неговото име, Джони Деп изгради собствена уникална ниша в киното. Това е историята на неговата невероятна кариера, както и една история за всичките му диви и прекрасни роли до този момент.

Автор: Нейджъл Гудол
Цена: 9,90 лв.

 
Какво да сготвим набързо Е-мейл
Активно изображениеПрибирате се вечер уморена от работа. Трябва бързо да приготвите вечеря за семеството. Какви ястия да изберете? Тази книга ще бъде ваш неоценим помощник. Какво да сготвим набързо. В книгата са поместени над 500 практични рецепти за закуски, супи, основни ястия и десерти. Рецептите са бързи и лесни за изпълнение. В тях се използват продукти, които са обичайни за българската кухня и с които разполага всяка домакиня.

 

Автор: Мария Атанасова
Цена: 6.00 лв.

 
Туршии, лютеница и зимнина Е-мейл
Активно изображениеЗеленчукови сосове, Пюрета и пасти, Кетчупи, Лютеници, Апетитки, Кьопоолу, Сурови туршии, Стерилизирани туршии, Кисело зеле, Зеленчукови консерви, Компоти, Плодови сладка, Джемове, Конфитюри, Мармалад, Желета, Пестили и петмези, Плодови сокове, Сиропи, Нектари, Плодови ликьори, Плодови вина
 
 
 
Автор: Мария Атанасова
Цена: 6.00 лв.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 7 - 9 от 33