Menu Content/Inhalt
За нас arrow Книги
Книги
ТЕСТЕНИ ЗАКУСКИ И СЛАДКИШИ Е-мейл

Активно изображениеТестените изделия заемат първостепенно място на българската трапеза. Баници, сладкиши, торти и разнообразни закуски присъстват в менюто на всяка домакиня.
В тази книга са събрани над 400 оригинални, вкусни и практични рецепти за сладки и солени тестени печива. Рецептите са изпробвани, лесно изпълними и включват традиционни продукти, които могат да бъдат закупени от кварталния магазин. Книгата е неоценим източник на идеи за всеки, който реши да замеси тесто.

 

Автор: Мария Атанасова
Цена: 6,00 лв. 

 
ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЯГОДИ Е-мейл

Активно изображениеОтговорите са в тази книга. Тя е предназначена за любители градинари и запознава читателите с отглеждането на ягоди предимно в дворните градини. Посочени са накратко хранителните и лечебни свойства на ягодовите плодове. Разгледани са биологичните особености на растенията, фазите на развитие, изискванията към климат и почва, начини на размножаване, избор на подходяща площ, засаждане и грижи за поддържане на насаждението в добро състояние – окопаване, поливане, наторяване и т.н. В книгата ще се намери описание на много ягодови сортове, подходящи за отглеждане при почвено-климатичните условия на страната ни. Направено е описание на стопанско значимите болести и неприятели, които може да нанесат сериозни поражения и са посочени различни мероприятия за борбата с тях.

 

Автор: Жени Койнова
Цена: 5,00 лв.  

 
ОТГЛЕЖДАНЕ НА АСМА Е-мейл

Активно изображениеВ тази книга ще намерите всичко, което ви трябва. Тя ще ви помогне в избора на сорта, в начина на засаждане и оформяне, ще ви каже как да се справяте с зимната и лятната резитба, как да я опазите от болести и неприятели, как да станат по-едри гроздовете и по-вкусни зърната. За всичко това авторът се е постарал да разкаже простичко и ясно, а съпътстващите текста илюстрации ще ви помогнат още по лесно да надникнете в “тайните” на дворната лоза.

 

Автор: Тома Христов
Цена: 5,00 лв. 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 4 - 6 от 33